Firma Sc Ax Perpetuum Impex SRL activeaza in domeniul importului si distributiei de borcane, sticle, capace, damigene si accesorii pt vinificatie inca din anul 1994. Distributia vizeaza atat fabrici (de conserve, de sucuri si bauturi alcoolice, etc.) cat si producatori si procesatori de miere (mierari), en-gross-uri, hypermarketuri si supermarketuri, persoane fizice, livrarea facandu-se la nivel national, indiferent de zona.

Distributia de borcanele si sticle pt marturii nunta a pornit mai mult ca o joaca, ea s-a nascut din creativitatea colegelor din departamentul de vanzari.

Pe parcurs insa am devenit tot mai renumiti si cautati apreciati de catre mirese pentru gama larga de borcanele si sticle de diferite volume si cu forme din ce in ce mai interesante si atractive. Borcanelele noastre sunt folosite pt cadouri de marturii nunta, punandu-se in ele miere, bombonele, nisip decorativ colorat, pot-pourri si multe altele. Sticlele pot fi si ele folosite pt cadourile de marturii nunta - cel mai des pt tuica -, dar poti fi folosite si pt servirea bauturii pt nuntasi. Formele speciale ale acestori sticle atrag intotdeauna privirile invitatilor. In plus, punem la dispozitia clinetilor nostri si diferite modele de etichete autocolante personalizabile cu numele mirilor si / sau data nuntii!

 Pentru a "rotunji" oferta noastra, ne-am largit sortimentatia si cu mai multe modele de pungi cadou personalizate de diferite dimensiuni si culori. Astfel, mirii pot oferi invitatilor lor cu adevarat cele mai elegante pachetele de cadouri de marturii nunta!

Prin lansarea acestui magazin online de marturii nunta ne-am propus sa venim in intampinarea mirilor din orice coltisor la tarii. Comenzile se lanseaza extrem de usor, livrarile se fac prin FanCourier, iar costurile de transport vi le puteti calcula singuri cu ajutorul modulului de estimare: selectati judetul, va introduceti codul postal si apasati pe butonul "Cereti estimare".

Pentru mai multe detalii despre lansarea unei comenzi si livrari gasiti in meniul Cum Cumpar.

Va dorim shopping placut si Casa de piatra :-)!

echipa Marturii Nunta