Termeni legali

Reguli generale de utilizare
Accesarea, vizitarea si/sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.cadouri-marturii-nunta.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate.
Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.
SC Ax Perpetuum Impex SRL in calitate de proprietar al site-ului, isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, SC Ax Perpetuum Impex SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi site-ul www.cadouri-marturii-nunta.ro. Folosirea fara acordul scris al SC Ax Perpetuum Impex SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.
Reguli de cumparare
Toate detaliile cu privire la cumpararea unui produs de pe site-ul www.cadouri-marturii-nunta.ro sunt mentionate la meniul “Cum comand”. Precizam ca intre data lansarii comenzii de catre d-voastra si data confirmarii comenzii de catre SC Ax Perpetuum Impex SRL stocul de produse se poate epuiza, caz in care veti fi contactat pentru modificarea comenzii. ATENTIE: acceptam doar comenzi ce se refera la multiplu de bax si in valoare minima de 100 lei!
Preţuri
Toate preţurile produselor sunt afisate pe site-ul www.cadouri-marturii-nunta.ro sunt in lei (RON) si includ TVA-ul.
Costurile de expeditie se vor calcula individual pentru fiecare comanda in functie de destinatia si greutatea coletului. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile ca urmare a schimbarii cursului de schimb valutar sau a situatiei de pe piata mondiala. Din momentul in care s-a confirmat comanda cumparatorului, preturile nu se mai pot schimba.
Livrare
Livrarea in tara a produselor comandate se face prin Fan Courier, intr-un termen de 2-3 zile lucratoare. Exceptie prezinta comenzile care contin produse personalizate ce necesita prelucrare si manopera specifica (de ex. pungile de cadou sau etichetele personalizate cu numele mirilor sau data nuntii), caz in care livrarea se face in termen de 7-10 zile lucratoare.
Costul de transport (in tara) se va calcula in functie de continutul si destinatia coletului si se factureaza clietului direct de catre firma de curierat.
Comenzile cu valoare mai mare de 900 lei se pot livra gratuit de catre masinile Ax Perpetuum Impex SRL in functie de rotele acestora. In acest caz, clientul va fi contactat de catre colegele de la Serviciul Clienti pt a li se comunica o data estimata de livrare.
Comenzile primite vineri dupa ora 12.00 se considera intrate lunea urmatoare dimineata la ora 8.30. Nu efectuam livrări la căsuţe poştale si in strainatate.
Livrand majoritar produse fragile din sticla, ambalarea acestora este extrem de importanta pt a le proteja pe parcursul transportului. Astfel, in afara de infoliere, produsele livrate sunt ambalate si in cutii de carton. Costul acestor cutii se adauga la valoarea comenzilor ca si Taxa ambalare si este in valoarea de 10 lei / comanda.
Receptie
Se considera ca data a receptiei produselor de catre cumparator data la care produsul a fost primit de catre acesta si s-a semnat documentul de predare / primire a coletului.
Plata
Plata se efectueaza in sistem ramburs, la primirea coletului.
Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca cadouri-marturii. 

SC Ax Perpetuum Impex SRL, prin magazinul sau https://www.cadouri-marturii-nunta.ro/ vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.plationline.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line, fara a percepe vreun comision suplimentar.

Poti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre tine. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL Extended Validation , sistemul antifrauda ARGUS si prin respectarea standardelor PCI DSS. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Ax Perpetuum Impex, nici de catre Plati Online. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Ax Perpetuum Impex prin magazinul sau online https://www.cadouri-marturii-nunta.ro/  si Plati Online nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin deselectarea optiunii "Livrare la aceasta adresa" din formularul de comanda. Alege metoda dorita de plata si confirma datele alegand "Plaseaza comenda".

Declaratie de conformitate
SC Ax Perpetuum Impex SRL asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art.5. din Hotararea Guvernului nr. 1.022 / 2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele prezentate pe site-ul www.cadouri-marturii-nunta.ro nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele respectate de producator si mentionate in fisa tehnica a produselor.
Returnare si garantie
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform dispozitiilor O.G. 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei coletului in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Aici gasiti instructiunile si formularul cu privire la dreptul de retragere. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Contravaloarea produselor comandate se va returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data notificarii in scris a intentiei de returnare, cu conditia ca in acest termen, produsul sa reintre in posesia vanzatorului si sa fie in stare perfecta. In cazul in care produsul returnat de catre cumparator intarzie sa ajunga la vanzator, suma reprezentand contravaloarea acestuia se va returna numai dupa receptia fara obiectiuni de catre vanzator a produsului returnat.
La returnarea unui produs trebuie mai intai sa ne contactati formuland in scris pe e-mail sau prin posta o notificare a intentiei de retur si a motivelor renuntarii produsului. Necesitatea prezentarii motivelor de retur de catre cumparator nu este obligatorie si nu este o conditie a acceptarii returului, ci doar un element de monitorizare interna a activitatii noastre de comert online. Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati de sosirea in stare buna a produsului returnat la sediul SC Ax Perpetuum Impex SRL (B-dul Muncii, nr. 18B, mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj). Pentru a putea beneficia de returnare, produsul trebuie sa fie nedeteriorat, sa nu fi fost folosit si sa fie insotit de o copie a facturii si a documentului de plata. In vederea efectuarii returului, aveti obligatia sa ambalati produsul intr-un ambalaj care sa-i asigure integritatea. Produsele care contin accesorii se pot returna doar in cazul in care se trimite setul intreg de piese si toate accesoriile nu sunt deteriorate si/sau folosite.
Un produs este considerat deteriorat si/sau folosit daca prezinta modificari fizice, ciobituri, pete de murdarie, crapaturi etc. Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare, fiind considerat produs folosit. Deteriorarile cauzate de nerespectarea conditiilor de utilizare duc la anularea dreptului de returnare / garantie.
Returnarea se considera finalizata in momentul in care SC Ax Perpetuum Impex SRL a receptionat produsele returnate si a constatat printr-un proces verbal starea in care se afla acestea. In cazul in care bunul receptionat in urma returului este uzat si/sau deteriorat, cumparatorul va fi notificat comunicandu-i-se faptul ca returul nu se accepta si produsul achizitionat urmeaza sa-i fie trimis inapoi. In aceste situatii contravaloarea cheltuielilor de expeditie se vor suporta de catre client.
Exceptie de la returnare prezinta produsele achizitionate de catre persoane juridice, produsele folosite si/sau deteriorate.
Produsele comercializate pe www.cadouri-marturii-nunta.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Pentru fiecare grupa de produse se acorda garantie separata raportat la specificitatea produsului. Astfel, toate produsele postate pe site au o garantie de 10 zile conform legislatiei in vigoare, termen in care se pot returna in conditiile specificate mai sus.
Erori de livrare
In cazul in care, cu ocazia livrarii, se intampla sa vi se livreze din gresala un alt produs decat cel comandat, un alt numar de produse, un produs de alta culoare sau daca exista orice alta problema cu privire la receptia produsului, va rugam sa ne contactaţi in termen de maxim 24 de ore de la receptie la adresa de email ambalaje@perpetuum.ro sau la numarul de telefon 0758 052 465
Produsele care prezinta la livrare neconformitatile mai sus specificate, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea cumparatorului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Cumparatorul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
Conciliere
In cazul in care exista situatii / probleme care nu par a putea fi rezolvate apeland la operatorul client service al magazinului online www.cadouri-marturii-nunta.ro, va rugam sa le semnalati in scris la adresa de mail conciliere@perpetuum.ro si veti fi contactat in termen de maxim doua zile lucratoare de catre persoana responsabila pentru concilierea amiabila a clientilor nemultumiti.
Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.cadouri-marturii-nunta.ro incluzand, enumerativ si nu limitativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, precum si combinarea acestora intre ele, este proprietatea SC Ax Perpetuum Impex SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Ax Perpetuum Impex SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
SC Ax Perpetuum Impex SRL garanteaza utilizatorului, in interes personal, acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Ax Perpetuum Impex SRL, fara acordul scris al acesteia.
Incalcarea drepturilor de autor poate fi semnalata la adresa de mail juridic@perpetuum.ro.
Confidentialitatea datelor personale
SC Ax Perpetuum Impex SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. SC Ax Perpetuum Impex SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
Numarul de inregistrare al notificarii transmise de SC Ax Perpetuum Impex SRL catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal este 0021787.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.atria.ro adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.cadouri-marturii-nunta.ro Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este suficient sa ne contactati si sa solicitati acest lucru prin e-mail. SC Ax Perpetuum Impex SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise de catre clienti prin sistemul sau informatic.
SC Ax Perpetuum Impex SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, SC Ax Perpetuum Impex SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul si nu raspunde pentru actiunile tertilor indreptate impotriva site-ului si/sau a clientilor sai.
La efectuarea unei comenzi si / sau la înregistrarea dvs. drept abonat la newsletterul nostru, vom stoca informaţiile dvs. personale. Prin acestea acceptaţi faptul că stocăm informaţiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda dvs. si sunteti de acord sa primiti pe viitor materiale promotionale prin orice mijloace de comunicare (telefon, posta, e-mail, sisteme automatizate de trimitere a newsletterelor etc.) din partea SC Ax Perpetuum Impex SRL.
Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul www.cadouri-marturii-nunta.ro, in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.
SC Ax Perpetuum Impex SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC Ax Perpetuum Impex SRL se obliga sa respecte cumparatorului drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. Nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.
La cererea expresa a cumparatorului, vanzatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, cumparatorul va trimite vanzatorului pe adresa de e-mail ambalaje@perpetuum.ro sau prin posta la adresa str. Branului nr.53., mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, o cerere intocmita în forma scrisa, datata si semnata, in care va specifica in detaliu solicitarea.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Prin acesarea site-ului și a produselor noastre, SC Ax Perpetuum Impex SRL prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. In ceea ce privește drepturile dvs. în calitate de persoană vizată astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date vă rugăm să accesați Politica de Securitate pusă la dispoziție și celelalte măsuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs.

 

Litigii
Orice neintelegeri aparute intre parti cu privire la derularea, executarea sau interpretarea prezentului contract se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar competenta de rezolvare apartine instantelor de judecata.
Baza legala
Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta, Legea nr. 296 din 28 iunie 2004 republicată si actualizată, privind codul consumului completeaza cu legislatia romana in vigoare cu privire la protectia consumatorului, si in special Legea nr. 449 din 12 noiembrie 2003 (republicată si actualizată) privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, Legea nr. 193 din 6 noiembrie 2000 (*republicată*) privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori.
Reguli persoane juridice
Dispozitiile privitoare la achizitionarea produselor sunt aplicabile si persoanelor juridice, cu exceptia faptului ca persoana juridica nu are drept de returnare a produsului decat pentru neconformitati constatate la data receptiei marfii.
Dispozitii legale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.